Onze realisaties

Bouwbedrijf Vens staat voor degelijkheid, ernst, veiligheid en een totale waarborg. Die filosofie vindt u ook terug in onze realisaties. Als algemene bouwonderneming weten we immers hoe belangrijk een betrouwbare partner is bij het bouwen of verbouwen van uw huis. Van nieuwbouwhuizen tot verbouwingen en renovaties, bij Bouwbedrijf Vens kan u steeds rekenen op een correcte aanpak en een secure afwerking.

Een filosofie die staat als een huis

Een moderne villa, een landelijke fermette of een statige pastoriewoning … Hoe uw droomwoning er ook uitziet, bij Vens is uw project in zeer goeie handen. Als algemene bouwonderneming met een jarenlange ervaring hebben we oog voor het volledige plaatje. Van ontwerp over materiaalkeuze tot gedetailleerde afwerking. Onze renovaties en nieuwbouwhuizen stralen kwaliteit uit van vloer tot dak.

Neem een kijkje

Bent u benieuwd naar onze projecten? Kijk dan zeker eens naar onze realisaties hieronder en laat u overtuigen! U zult de filosofie van algemene bouwonderneming Vens weerspiegeld zien in haar projecten. Van nieuwbouwhuizen tot renovaties; wij werken alles tot in de puntjes af. Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram